Streetmag

Tanker om street style

Her kommer der gode råd og overvejelser om street style tøj, så du måske bedre i fremtiden kan finde en god stil, når du skal ud blandt andre mennesker og vil komme i en smart men afslappet tøjstil.

Der gælder jo flere generelle tommelfingerregler om tøj og mode, selv om det endelige valg er dit eget, men hvis man har en outsider tøjstil, så vil man ofte risikere at få svært ved at falde ind i kliken, og isolation er altså ikke verdens fedeste følelse.

Street style tøj

Allerførst bør man vide lidt om at klæde sig på til enhver begivenhed, da det gælder om at have lidt forskelligt tøj i sin garderobe, så folk ikke ser dig i samme tøj altid, da den slags giver et dårligt indtryk, og vi vil jo helst altid give indtryk af et cool og trendy udseende.

Der er selvsagt stor forskel på en passende påklædning til hverdag, fest, begravelse, festival, idræt, arbejde og skole og andre slags begivenheder, men i hverdagen bør vi gå rundt med et smart men afslappet tøj i casual stil, hvilket er både smart, moderne og behageligt at have på.

Street style beklædning kan man definere som en sammensætning af det fine tøj og det mere normale tøj, og det kan ofte bestå af pæne jeans med en T-shirt og endeligt med en blazer udenpå. Så der er altså brede rammer indenfor kategorien street style, som befinder sig et sted mellem vagabond looket og jakkesæt med laksko.

Eksempler på street style

Man kan finde eksempler fra andre menneskers tøjstil både på nettet og i mange trendy blade og magasiner, og de kendte i fjernsynet fremviser ofte den nyeste stil, som generelt holder i en sæson, før der kommer nyheder på det område. Man behøves ikke gå i det allernyeste skrig, men det skal heller ikke være tøj fra 60´erne, 70´erne eller 80´erne, da den slags tøj slet ikke er moderne længere.

Street style tøj skal være pænt, smart i en afslappet og behagelig stil, således man trives i tøjet, samtidigt med det er smart og moderne. Man skal naturlig altid klæde sig på med tøj, der er passende til lejligheden og til årstiden, så det er helt i orden at komme i sko og støvler sammen med lange bukser og iført en t-shirt eller skjorte eventuelt suppleret af en jakke eller en hættetrøje. Mulighederne er reelt uendelige, men det gælder om at finde sin helt egen stil med sine favoritmærker og farver, så man dels er klædt godt på og befinder sig godt i tøjet.